Ndihmo Fondacionin Global Shqiptar duke blerë dhurata për më të dashurit e juaj

Ndihmo Fondacionin Global Shqiptar duke blerë dhurata për më të dashurit e juaj

Ndihmo Fondacionin Global Shqiptar duke blerë dhurata për më të dashurit e juaj

A e keni ditur që ju mund të dhuroni për bamirësi përderisa jeni duke bërë blerjet e Shën Valentinit për më të dashurit e juaj, pa u shpenzuar më shumë se sa çmimi i dhuratës?
Thjeshtë teksa bëni blerjet e juaja tek smile.amazon.com/ch/83-0619972, konfirmoni “Global Albanians Foundation” si organizatën tuaj të përzgjedhur bamirëse, dhe AmazonSmile do të dhurojë një pjesë të çmimit të dhuratës suaj tek organizata e jonë.