+1 617-372-0931

Author name: [email protected]

“Pse ktheheni në Kosovë”?

Si çdo verë, nga ardhja e shumë mërgimtarëve atmosfera në Kosovë është më gjallëruese. Kjo përshkak të dashurisë së shumë pjesëtarëve nga Diaspora të cilët akoma nuk kanë hequr dorë nga kthimi në vendlindje. Për këtë, në Ditën Kombëtare të Diasporës, kemi vendosur t’i pyesim “Pse ktheheni në Kosovë dhe çfarë do të thotë Kosova …

“Pse ktheheni në Kosovë”? Read More »

It’s Time to Create a Global Albanian Professionals Network (Professionals)

– NGO Partner: Germin– Theme: Professionals– Location: Albania, Kosova, North Macedonia– Date: May 2019– Amount Raised: $10,990 – Description: The Global Albanians Foundation and Germin created a Global Network of Albanian Professionals to lay the foundation for internships and exchange programs in the future. By linking Albanian Diaspora Professionals and their counterparts in Albania, Kosova, …

It’s Time to Create a Global Albanian Professionals Network (Professionals) Read More »

Germin nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit në fushën e Diasporës

Me datë 29.01.2019, organizata Germin dhe Komuna e Prizrenit nënshkruan memorandum bashkëpunimi për realizimin e projektit të “Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”. Përmes këtij partneriteti, Germin dhe Komuna e Prizrenit synojnë tërheqjen e investimeve të huaja nga Diaspora në qytetin e Prizrenit, përmirësimin e ambientit e të bërit biznes dhe ndërmarrësisë si dhe  lidhjen e bizneseve lokale …

Germin nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit në fushën e Diasporës Read More »