Press Releases

Mali i Zi: Ndihmo Familjet në Nevojë në Ulqin, Krajë,Tuz dhe Plavë e Guci

Mali i Zi: Ndihmo Familjet në Nevojë në Ulqin, Krajë,Tuz dhe Plavë e Guci

Fushata: ‘Ndihmo Familjet në Nevojë në Ulqin, Krajë,Tuz dhe Plavë e Guci’ u organizua për t’i dalë në ndihmë familjeve në nevojë urgjente për furnizime ushqimore dhe higjienike në Ulqin, Krajë,Tuz, Plavë e Guci, gjatë periudhës së pandemisë COVID-19.  Fushata pati për bazë këto qëllime: Ngritjen e fondeve nga Diaspora dhe vendi për të blerë …

BE A GLOBAL ALBANIAN UNSELFIE*

BE A GLOBAL ALBANIAN UNSELFIE*

Volunteer to Start a Fundraiser for Emergency COVID Relief on Tuesday May 5th *Unselfie = Caring and Empathetic Person.  If that’s You, We Want You. Global Albanians Foudnation and Germin will participate in GivingTuesdayNow on Tuesday May 5th.  It will be a day of Global Giving for emergency relief in response to COVID-19, and we …

IMPORTANT ANNOUNCEMENT

IMPORTANT ANNOUNCEMENT

We are happy to announce the first grants for Earthquake Relief  from the Global Albanians Foundation for a total of $61,541. Implementation will begin in May for most of the 7 projects approved to help for shelter, food, children, health, and education.  Additional grants totalling $150,000 will be awarded later in 2020. The projects and …