Uncategorized @sq

PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

Ne dëshirojmë t’ju falënderojmë të gjithëve për pjesëmarrjen në diskutimin virtual me producentët, regjisorin dhe aktorët e filmit “Zgjoi”. Ky diskutim paraqiti në mënyrë të shkëlqyeshme historinë e Fahrije Hotit nga Krusha e Madhe, e cila dha një shembull të angazhimit dhe u bë frymëzimi për filmin, i cili fitoi tre çmime kryesore në festivalin …

Udhëzues për OJQ/OSHC-të shqiptare në mbledhje fondesh (Crowdfunding) përmes GAF

Fondacioni Global Shqiptar, ka kënaqësinë që t’i ftojë të gjitha organizatat jo-fitimprurëse shqiptare që të marrin pjesë në webinarin informues që do të zhvillohet më 27.01.2020 duke filluar prej orës 14:00 CET. Në këtë ngjarje organizatat jofitimprurëse shqiptare do të: 1) Mësojnë si të përdorni platformën GAF për mbledhjen e parave në internet 2) Mësojnë …

Faza 2 Formulari i Aplikimit: Projektet për Ndihmën pas Tërmetit

Faza 2 Formulari i Aplikimit: Projektet për Ndihmën pas Tërmetit

Kriteret e Vlerësimit Kjo thirrje për propozime është e hapur për (i) organizatat joqeveritare; (ii) bashkiat dhe komunat; (iii) universitete dhe institucione arsimore; dhe (iv) organizata private. Kriteret kryesore për vlerësimin e koncept-ideve janë si më poshtë vijon: 1.  Emergjenca e lindur dhe/ose mundësia e identifikuar për ndërhyrje. 2.  Ofrimi i mbështetjes në zonat e …

Earthquake Relief Efforts

Together with our partners and donors, we have raised $215,922.93 to help alleviate the situation created after the disastrous Earthquake that hit Albania in November of 2019. Phase One of project Earthquake Relief awarded $51,000 to 6 implementing partners, and will be completed in September.  In addition, we awarded a total of $25,000 to support emergency relief during the Covid crisis ...