+1 617-372-0931

August 7, 2019

“Pse ktheheni në Kosovë”?

Si çdo verë, nga ardhja e shumë mërgimtarëve atmosfera në Kosovë është më gjallëruese. Kjo përshkak të dashurisë së shumë pjesëtarëve nga Diaspora të cilët akoma nuk kanë hequr dorë nga kthimi në vendlindje.

Për këtë, në Ditën Kombëtare të Diasporës, kemi vendosur t’i pyesim “Pse ktheheni në Kosovë dhe çfarë do të thotë Kosova për ty?

“Kam dëshirë të kthehem në Kosovë sepse atje i kam kujtimet e fushës që e kam mbjellë”.

❤

Mirëservini në Atdheun tuaj të dashur ! Kosova është vendi ynë i përbashkët, ku i ndajmë të njëjtat ide dhe shqetësime për të ndërtuar një vend më të mirë. Nuk duhet të jemi “NE” & “ATA”.