+1 617-372-0931

Stories

Support Philanthropic Projects by Buying at DUA MARKETPLACE!

It’s been a few months now that dua marketplace has been made available to everyone to buy Albanian products. However, by buying in dua marketplace, in addition to supporting Albanian artists, you can also support other projects too! Projects aimed at philanthropy, education, investment, and more. This was made possible thanks to a collaboration between …

Support Philanthropic Projects by Buying at DUA MARKETPLACE! Read More »

“Pse ktheheni në Kosovë”?

Si çdo verë, nga ardhja e shumë mërgimtarëve atmosfera në Kosovë është më gjallëruese. Kjo përshkak të dashurisë së shumë pjesëtarëve nga Diaspora të cilët akoma nuk kanë hequr dorë nga kthimi në vendlindje. Për këtë, në Ditën Kombëtare të Diasporës, kemi vendosur t’i pyesim “Pse ktheheni në Kosovë dhe çfarë do të thotë Kosova …

“Pse ktheheni në Kosovë”? Read More »